Perne personalizate cu tematica „îndragostiți” la cel mai bun raport calitate-preț. Dacă dorești să îi faci un cadou super persoanei iubite, poți alege un produs de mai jos sau ne poți trimite o poză și o imprimăm noi.

*Puteți personaliza o pernă cu orice imagine sau poză doriți, trebuie doar să ne contactați printr-un email la adresa noastra de email comenzi@cityprint.ro

Afișez toate cele 4 rezultate

Perna personalizata „Inimă” model 1

39,00 lei79,00 lei

Perna personalizata, 40×40 cm, formata din husa si umplutura. Mesajul se imprima prin sublimare, iar efectul este unul wow! Perna din imagine are afișată o inimioară și text. Personalizare perfectă pentru cupluri. Se poate adăuga text. Un cadou perfect pentru persoana iubită.

Perna personalizata „12 poze pentru cuplu”

39,00 lei79,00 lei

Perna personalizata, 40×40 cm, formata din husa si umplutura. Mesajul se imprima prin sublimare, iar efectul este unul wow! Perna din imagine are afișate elemente grafice și text. Personalizare perfectă pentru cupluri. Se pot adăuga până la 12 poze. Un cadou perfect pentru persoana iubită.

Perna personalizata „8 Poze – Momente în doi”

39,00 lei79,00 lei

Perna personalizata, 40×40 cm, formata din husa si umplutura. Mesajul se imprima prin sublimare, iar efectul este unul wow! Perna din imagine are afișate elemente grafice și text. Personalizare perfectă pentru cupluri. Se pot adăuga până la 8 poze.