Îți poți crea propriul stil foarte rapid, tu alegi imaginea iar noi printăm! Timpul de printare și expediere este unul rapid iar comanda ta va ajunge în cel mai scurt timp! Tricourile sunt clasificate în funcție de ocazie și tematică. Mai jos regăsești tricouri pentru copii, mama, Halloween, Crăciun etc.

Afișez 1–24 din 142 de rezultate

Tricou dama „I’am his queen”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo în formă de coroană și textul „I’am his Queen”, în traducere „Sunt regina lui”.

Tricou dama „Ariana Grande”

65,00 lei

Tricou 65 % poliester, 35 % bumbac, personalizat cu grafica sau text. Pe tricou este imprimată grafică cu artista Ariana Grande și text. Un tricou perfect pentru fanii artistei Ariana Grande.

Tricou dama „Max”, bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo interesant dar și text în partea de sus. Un tricou destinat mai ales celor tineri.

Tricou dama „Mon Amour”

65,00 lei

Tricou 65 % poliester, 35 % bumbac, personalizat cu grafica sau text. Pe tricou este imprimată grafică cu turnul Eifel și textul „Mon Amour” în traducere „Iubirea Mea”.