Roll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat  pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

Rollup-ul este un sistem expozitional extrem de raspandit, pe care il folosim pentru a afisa un mesaj publicitar sau de informare. Spre exemplu, organizam o conferinta la finalul unui proiect in cadrul firmei noastre si ne dorim sa expunem la intrarea in sala un panou pe care sa trecem denumirea conferintei si cateva detalii despre aceasta. In acelasi timp, nu avem posibilitatea sa folosim afise – care ar fi prea mici- si nici bannere de dimensiuni mai mari, astfel ca cea mai buna varianta este rollup bannerul.

Montarea print-ului pe sistemul rollupu-ului se realizeaza pe banda adeziva atat sus cat si jos. 2 suporti pentru sustinere.

Roll-up-ul este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Roll-up-ul include :
• Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
• Print in policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena la calitate exceptionala 2400 DPI
• Husa pentru transport.

Roll-up

Dimeniune Roll-UpPret fara TVA
Roll-up 85x200 mm320 lei
Roll-up 100x200mm420 lei
PRETURILE NU CONTIN TVA 19%
Roll-up Aluminiu, print, cu suport din aluminiu si geanta incluse
* Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare