Afișez 1–12 din 99 de rezultate

Tricou dama „Bee kind”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul ”Bee Kind” și o albinuță.

Tricou dama „Treat people with kindness”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul „Treat people with kindness”, în traducere „Tratează oamenii cu bunătate.”

Tricou dama „I’am his queen”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo în formă de coroană și textul „I’am his Queen”, în traducere „Sunt regina lui”.

Tricou dama „Casa de papel – Tokyo”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișată o imagine din popularul serial „Casa de papel” și afișat textul „Tokyo”.

Tricou dama „Max”, bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo interesant dar și text în partea de sus. Un tricou destinat mai ales celor tineri.

Tricou dama „Beauty is my business” din bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este inscripționat textul „Beauty is my business”, în traducere „Frumusețea este treaba mea”.

Tricou dama „Bananas” din bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este imprimat textul „Bananas” în traducer „Banane”.

Tricou dama „Let’s go travel”, bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul „Let’s go travel”, în traducere „Să călătorim”.

Tricou dama „dreamer”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul „dreamer”, în traducere „visător”.

Tricou dama „I need space”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul „I need space”, în traducere „Am nevoie de spațiui”. Pe tricou este de asemenea imprimată și o navă spațială.