Afișez 1–12 din 132 de rezultate

Tricou dama „Bee kind”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul ”Bee Kind” și o albinuță.

Tricou dama „Treat people with kindness”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat textul „Treat people with kindness”, în traducere „Tratează oamenii cu bunătate.”

Tricou dama „I’am his queen”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo în formă de coroană și textul „I’am his Queen”, în traducere „Sunt regina lui”.

Tricou dama „Ariana Grande”

65,00 lei

Tricou 65 % poliester, 35 % bumbac, personalizat cu grafica sau text. Pe tricou este imprimată grafică cu artista Ariana Grande și text. Un tricou perfect pentru fanii artistei Ariana Grande.

Tricou dama „Casa de papel – Tokyo”

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișată o imagine din popularul serial „Casa de papel” și afișat textul „Tokyo”.

Tricou dama „Max”, bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este afișat un logo interesant dar și text în partea de sus. Un tricou destinat mai ales celor tineri.

Tricou dama „Beauty is my business” din bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este inscripționat textul „Beauty is my business”, în traducere „Frumusețea este treaba mea”.

Tricou dama „Bananas” din bumbac 100%

55,00 lei

Tricou dama din bumbac 100%, personalizat cu grafica sau text, folie transfer sau prin sublimare. Pe tricou este imprimat textul „Bananas” în traducer „Banane”.

Tricou dama „Mon Amour”

65,00 lei

Tricou 65 % poliester, 35 % bumbac, personalizat cu grafica sau text. Pe tricou este imprimată grafică cu turnul Eifel și textul „Mon Amour” în traducere „Iubirea Mea”.

Tricou dama „Justin Bieber – Yummy”

65,00 lei

Tricou 65 % poliester, 35 % bumbac, personalizat cu grafica sau text. Pe tricou este imprimată grafică cu Justin Bieber, în jurul său aflânduse prăjituri delicioase.